CoronaCheck en snel? Is dat wel mogelijk?​

Het is niet niks, in je personeelsbezetting en communicatie rekening te moeten houden met Corona-maatregelen om aan alle regelgeving voor je evenement te voldoen. Als PeopleFlows-team (geboren uit een unieke samenwerking tussen COMPO Software, verschillende startups en sprintteams) hebben we onze krachten gebundeld en geprobeerd het beste van verschillende werelden samen te brengen.

Wij garanderen de snelheid van de CoronaCheck door de identiteitscontrole van uw bezoekers weg te houden van uw evenement. We verhogen de snelheid van toegangscontrole door gebruik te maken van gezichtsherkenning. En we zorgen voor de Covid-19 maatregelen door contactloze toegangscontrole mogelijk te maken.

Dat is PeopleFlows en wij verzorgen de FastLane tijdens uw evenement. 

De magie die de lijnen doorsnijdt​

Samen met het team zijn we in gesprek gegaan met organisatoren van veel verschillende soorten evenementen en theaterzalen. Frustratie ontstaat bij de ingang vanwege de tijd die kruipt in het controleren van de ID-kaart bij de poort. En feestgangers hebben deze vaak niet bij zich…

Concluderend kunnen we stellen dat de identiteitscontrole niet nauwkeurig is uitgevoerd. We willen allemaal snel zijn, we willen de opdringerige feestgangers zo snel mogelijk binnenlaten en als organisatie willen we vooral onze – meestal – vrijwilligers niet verantwoordelijk stellen.

Dan hebben we het nog niet eens over de wet- en regelgeving in verschillende landen die stelt dat onbevoegde burgers niet eens om een ID-kaart van hun medeburgers mogen vragen.

DUS! Om die wachtrij bij je ingang te verkorten… is het noodzakelijk dat de oh zo belangrijke ID-controle niet meer bij de ingang plaatsvindt, maar gebeurt door software die daarvoor gemaakt is en geïntegreerd is in het registratieproces.

Ja! Uw bezoeker doet de ID-check gewoon zelf… met een knap staaltje techniek.

Thuis op de bank (niet jij, je bezoekers).

Download de PeopleFlows app
downloading 100%
Maak een account aan (eenmalig)
registreren 100%
Paspoort of ID uploaden
uploaden en verifiëren 100%
Lach en maak een selfie
blijven lachen 100%
Account compleet!
Yeah! 100%
Toestemming geven voor het gebruik van je gegevens op het evenement
done 100%

Recht naar de bar (nee niet jij... je bezoekers)

0
seconden
  1. Aankomst bij de fast lane toegang
  2. De camera gebruikt gezichtsherkenning om de bezoeker te herkennen.
  3. Bezoekers tonen hun internationale Corona QR-code voor de camera.
  4. GROEN! Bezoeker mag doorgaan. Oranje of rood? Instructies volgen.
  5. Hop naar de bar!

Oke laten we gaan! (ja, JIJ! De organisator)

Bezoekers informeren is key, dat weet jij als organisatie als geen ander. Als PeopleFlows-team proberen we u deze informatie zo goed mogelijk uit handen te nemen, zodat we u enkele dummy-teksten kunnen aanreiken die u in uw eigen stijl kunt gebruiken en aanpassen.

We houden er rekening mee dat niet elk evenement hetzelfde is. Daarom hebben wij verschillende methoden voor toegangscontrole ontwikkeld, zodat wij samen met u kunnen zoeken naar de meest geschikte oplossing.

  • Een gratis te installeren PeopleFlows Access-app op een eenvoudige tablet die je hebt.
  • Een gehuurde tablet incl. staan en wij zorgen voor de installatie op locatie.
  • Meerdere evenementen? Koop bij ons een PeopleFlows toegangsunit.

Oké, je bent overtuigd!

Maar we snappen het…

Gezichtsherkenning, je bezoekers om een extra actie vragen door vooraf een app te downloaden en een account aan te maken. Het klinkt als veel, maar het zorgt ervoor dat je de toegang soepel kunt laten verlopen.

Neem contact met ons op en samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing (zowel praktisch als financieel).

Het PeopleFlows-team