Hoe informeert u uw bezoekers van buiten de EU?

Deze bezoekers hebben geen EU QR-code en moeten deze genereren door voorafgaand aan het evenement een coronatest te laten doen. In Nederland is ‘Testing for Access’ een toegankelijk platform (www.testenvoortoegang.nl), maar u kunt uw bezoekers natuurlijk ook op locatie laten testen.

In theorie is het heel eenvoudig. IEDEREEN moet een geldige EU DCC-code hebben. Als ze het niet uit hun thuisland hebben (omdat ze van buiten de EU komen), moeten ze ervoor zorgen dat ze er een in Nederland genereren. En dat doe je door je te laten testen.

2 opties voor uw NIET-EU-bezoekers:

  1. www.testenvoortoegang.nl
  2. PeopleFlows teststation bij je ingang

PeopleFlows is uitstekend in het zorgen voor vlekkeloze processen in de administratieve werking van o.a. covid-19 teststraten. Door onze goede samenwerking met testaanbieders kunnen wij op een eenvoudige en schaalbare manier Covid-19 testen op locatie van uw evenement verzorgen.

Bezoekers kunnen worden getest en – indien de test negatief is – direct toegang krijgen tot het evenement… een paar meter verder!

testenvoortoegang.nl

Als uw bezoekers geen DCC hebben of van buiten de EU komen, hebben ze een negatief testresultaat nodig om uw evenement bij te wonen. Ze moeten op tijd een afspraak maken!

PeopleFlows teststraat

Natuurlijk zijn er altijd bezoekers die vooraf hun toets niet hebben kunnen halen. Zij kunnen je evenement nog steeds bezoeken, want je gebruikt de testbaan van PeopleFlow bij je ingang!

  1. Bezoekers gaan naar de teststraat.
  2. Persoonsgegevens worden geregistreerd.
  3. De test wordt afgenomen door een gediplomeerde verpleegkundige.
  4. Het testresultaat wordt genoteerd en versleuteld per e-mail naar de bezoeker gestuurd en op locatie geprint voor directe toegang tot het evenement.