Skip de wachtrijen met PeopleFlows

Als PeopleFlows-team (geboren uit een unieke samenwerking tussen COMPO Software, verschillende startups en sprintteams) hebben we onze krachten gebundeld en het beste van verschillende werelden samengebracht.

Wij garanderen de snelheid van de CoronaCheck door de identiteitscontrole van uw bezoekers weg te houden van uw evenement. Verhoog de snelheid van toegangscontrole door gebruik te maken van gezichtsherkenning en wij zorgen voor de Covid-19 maatregelen door contactloze toegangscontrole mogelijk te maken.

Dat is PeopleFlows en wij verzorgen de FastLane tijdens uw evenement.

Stap 1 is het informeren van uw bezoekers. Maak hen ervan bewust dat een geldige EU DCC-code nodig is om een evenement in Nederland te bezoeken. Meer informatie op de officiële website.

Wij hebben de meest effectieve tool ontwikkeld voor contactloze toegangscontrole, waarbij de CoronaCheck is geïntegreerd in de flow! Een gebruiker met een geldige EU DCC code kan eenvoudig een gratis account aanmaken op PeopleFlows. De toegangscontrole gaat sneller en de identiteitscontrole gebeurt vooraf in plaats van aan de deur! Bekijk deze eenvoudige handleiding voor uw bezoekers.

Voor die mensen die geen PeopleFlows-account hebben aangemaakt, moet je een ‘slow lane’ voorzien. Deze mensen komen binnen via hun geldige QR-code en paspoort. De persoon bij de toegangscontrole zal de QR-code moeten controleren en de identiteit moeten vaststellen. Houd rekening met vertragingen! Meer weten over de fastlane? Check dit eens: Fast Lane!

Een evenement met PeopleFlows Acces!

Onze toegangscontrole wordt inmiddels op meerdere evenementen ingezet. Het is fantastisch om te zien dat het gebruik van gezichtsherkenning veel voordelen biedt voor de organisatie, maar ook voor de bezoeker. Door vooraf de identiteit te laten controleren, heb je sneller je drankje! Bekijken…