Wat is de oplossing?

De uitdaging

De wereld is een fase ingegaan waarin strenge overheidsrichtlijnen worden opgelegd aan ondernemers uit alle bedrijfstakken en we hunkeren naar tools die ondersteuning en volledigheid bieden. PeopleFlows is een tool die authentieke gebruikers, testresultaten en toegangscontrole combineert tot een integrale oplossing voor de ondernemer en de gebruiker.

Onze oplossing

PeopleFlows is het meest effectieve hulpmiddel voor het oplossen van de uitdagingen van contactloos toegangscontrolebeheer in een wereld die blijvend te maken zal hebben met voortdurende bedreigingen van grootschalige virale en bacteriële besmettingen voor het vrije verkeer van mensen. Hoe? Door een GDPR-compatibele integratie van meerdere authenticatieprocessen, inclusief biometrische kenmerken, persoonlijke ID-gegevens en gecodeerde toegang tot databases voor vaccinatie en gezondheidstests, heeft de privégebruiker van deze tool volledige controle over waar hun persoonlijke informatie wordt gebruikt.

We willen in contact komen met openbare en particuliere gebruikers voor onze unieke PeopleFlows-oplossing, evenals met OEM’s van een breed scala aan producten en elektronische apparaten voor contactloze toegangscontrolebeheeroplossingen voor elk type locatie.

SOLUTION1-01-01

Krachten bundelen

We hebben allemaal deel-oplossingen; dit zijn nog steeds aparte systemen met een eigen dataset/eigen database.

SOLUTION2-01-01

VERWERKINGSEENHEID REGELT POORT

De gegevens uit de verschillende databases/bronnen worden geïnterpreteerd in de verwerkingseenheid. Het is de eenheid die de poort bestuurt wanneer een persoon herkend wordt door het biometrische algoritme.

SOLUTION3-01

AVG PROOF

Volledige gebruikerscontrole! De gebruiksvriendelijke app geeft de gebruiker de mogelijkheid om te beslissen waar zijn gezicht kan worden gebruikt. Naadloze, onmiddellijke en onvoorwaardelijke identificatie! Uitbreidbaar naar elke biometrische weergave.

SOLUTION4-01

Solide Identiteitsbeheer

Uqudo, het meest innovatieve digitale identiteitsbedrijf, biedt een geautiriseerde en geverifieerde identiteitsbeheerkit! Een op AI gebaseerde vertrouwde identiteit als een service van de volgende generatie als onderdeel van de algehele oplossing.

SOLUTION5-01

OPEN VOOR SAMENWERKING

Heeft u een innovatie die past in ons totale project PeopleFlows? Kom naar ons toe en maak deel uit van dit avontuur!

Claim UW PLAATS IN ONS TEAM

We zijn op zoek naar partners om ons team te versterkenin dit ValueTrackproject, dat wordt ondersteund door de Nederlandse overheid!

Krijg marktinzichten en relevante verbindingen op maat van uw vakgebied en uw ambities. Neem deel aan de collectieve ontwikkeling via uw Development Dashboard. Het Development Dashboard bestaat uit vier componenten. Elk onderdeel toont één aspect van de hele ontwikkelingscyclus. Als geheel vormt het een marktfeedbacklus om marktbewegingen weer te geven op basis van de gecombineerde stakeholderperspectieven.

Ga voor meer informatie over ValueTrack naar https://valuetracknetwork.com/