Waarom we moeten samenwerken

Harm Jan Arendshorst, Chief Strategy Officer Uqudo, Oprichter Ilabs: “Het is verwoestend welke impact Covid-19 op de wereld heeft. Daarom ben ik enthousiast om te zien hoe we kunnen samenwerken in publiek-private partnerschappen aan de innovatiekant om een digitaal platform te bouwen dat de lucht heropent en levens redt! Dit doen we niet door “slechts één APP” te ontwikkelen, maar door open innovatie, waarbij we contactloos en biometrisch reizen en toegang tot evenementen tot stand brengen. Omdat we mensen uit hun isolement en uit hun huis willen halen zodat ze van het leven kunnen genieten!”

Paul Iske, Oprichter Kennisbewust Management.

“We zijn met velen en vaak komen we tegelijkertijd samen op dezelfde plek om te genieten, werken, reizen, leren, winkelen, enz. En we willen dat dit gebeurt met maximale veiligheid, vreugde en gemak. De waarde die op het spel staat is enorm: we kunnen ons sociale leven op verantwoorde wijze accepteren en voortzetten, waarin we af en toe deel uitmaken van een menigte. Organisaties zullen hiervan profiteren omdat ze hun gasten de juiste omgeving kunnen bieden voor de beste ervaring, met efficiënt en veilig crowdmanagement.

Om dit te bereiken hebben we intelligente en verantwoordelijke tools nodig die voortvloeien uit een “combinatorische innovatie” die de nieuwste bevindingen op het gebied van AI (Additional Intelligence), Data Protection en Service Science combineert. Ik ben erg enthousiast over de aanpak van het consortium en kijk ernaar uit om input en feedback te geven om de uitvoering van de missie te versnellen, zodat we waar mogelijk met plezier samen kunnen zijn.”

PEOPLEFLOWS VOLGENS VALUETRACK

Dit is een pilotproject ondersteund door de Rijksoverheid. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is voortdurend op zoek naar manieren om samenwerking te ondersteunen die hightech oplossingen mogelijk maken  voor wereldwijde uitdagingenen en deze schaalbaar maken. Als we samenwerken, kunnen we snel een systeem bouwen dat kansen creëert tijdens – en na – de Covid-19 pandemie. Dit kan onderdeel zijn van een totaaloplossing voor People Flow waar we de komende jaren aan gaan werken volgens ValueTrack.

Tess Rutgers, oprichter van ValueTrack Network: “Voorkom deze verspilling van investeringen en briljante uitvindingen door een 360-gradenlus te bouwen rond innovatieve oplossingen die we allemaal willen en die we allemaal nodig hebben.” Het ValueTrack Network heeft als doel de impact van hightech oplossingen op wereldwijde  uitdagingen te vergroten. Met de steun van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat maakt het Value Track ‘People Flows’ samenwerking met meerdere stakeholders mogelijk om zowel kansen als beperkingen naar boven te halen. Op deze manier kunnen we samenwerken aan markt doorbraken om een daadwerkelijke geïntegreerde oplossing te leveren waarmee mensen zich veilig en comfortabel van A naar B kunnen verplaatsen. Dit is niet alleen een eenmalige gebeurtenis die wordt veroorzaakt door de uitdagingen van Covid-19, maar een belangrijke kans die verder gaat dan dat.

“Werken met gelijkwaardige partners onder de vleugels van de Nederlandse overheid levert zoveel energie op. Het moet gewoon goed zijn.”

Theo Breuers, CEO van COMPO Software

ONZE PARTNERS

COMPO_Software_Innovations-01

COMPO Software

Biometrische detectie
ABOUTUS7-01

uqudo

Geverifieerd identiteitsbeheer
ABOUTUS9-01

KnocoM

Kennisbewust management

MAATSCHAPPELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID

Tessa Blankers, postdoctoraal onderzoeker, Universiteit van Amsterdam: “Het is duidelijk geworden dat gedragsinterventies een topprioriteit zijn om de huidige crisis te bestrijden. Tegelijkertijd weten we dat gedrag zeer contextueel is en dat de context in een ongekend tempo verandert. Het is daarom van het grootste belang om manieren te vinden om te onderzoeken welke interventies het beste werken om gewenst gedrag in de huidige situatie te bevorderen. Om de effectiviteit van verschillende interventies direct te testen.”

Verzeker UW PLAATS IN ONS TEAM

We zijn op zoek naar partners om ons team te versterken in dit ValueTrackproject, dat wordt ondersteund door de Nederlandse overheid!

Krijg marktinzichten en relevante verbindingen op maat van uw vakgebied en uw ambities. Neem deel aan de collectieve ontwikkeling via uw Development Dashboard. Het Development Dashboard bestaat uit vier componenten. Elk onderdeel toont één aspect van de hele ontwikkelingscyclus. Als geheel vormt het een marktfeedbacklus om marktbewegingen weer te geven op basis van de gecombineerde stakeholderperspectieven.

Ga voor meer informatie over ValueTrack naar https://valuetracknetwork.com/