Bezoekt u binnenkort een evenement waarbij zij gebruik maken van de PeopleFlows FastLane toegangscontrole? Dan ben je gevraagd om een PeopleFlows-account aan te maken. Op deze pagina geven we je informatie hoe je dit kunt doen, dit hoef je gelukkig maar één keer te doen. Ga je een ander evenement bezoeken waar PeopleFlows ingezet gaat worden? Dan heb je alles al en hoef je alleen nog maar toestemming te geven in de app dat wij jouw gegevens op dat evenement mogen gebruiken! Eenvoudig!

Heb je tijdens het doorlopen van de stappen toch nog vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk via support@peopleflows.nl en we helpen je snel weer op weg.

STAP 1

Ga naar Playstore
Ga naar Appstore

STAP 2

Klik bij het openen van de app op ‘REGISTREREN’ en let op de melding over de bescherming van uw identiteit.

STAP 3

Kies een gebruikersnaam en wachtwoord (houd rekening met de wachtwoordvereisten).

STAP 4

Deze stap bevat een aantal beveiligingsstappen voor uw gegevens. We noemen dit ’tweerichtingsverificatie’. Voer eerst je e-mailadres in en voer vervolgens de code in die je op dat e-mailadres hebt ontvangen. Vervolgens voer je je mobiele nummer in (dit hoeft niet het mobiele nummer te zijn van de telefoon waarop je momenteel het account registreert) en voer je de verificatiecode die je hebt ontvangen opnieuw in.

STAP 5

Vul je naam en geboortedatum in. Dit hebben we later nodig om uw Covid-19-certificaat (Internationale QR-code) te verifiëren.

STAP 6

Deze stap bevat wat magie en zorgt ervoor dat je je ID-kaart niet meer hoeft te tonen bij het betreden van een locatie. Kies eerst welk identiteitsbewijs je gaat gebruiken en volg de stappen op het scherm. Dan zal de app je vragen om een selfie te maken. Doe dit bij daglicht en zet bij voorkeur je bril af. Als alles goed gaat, krijg je de melding op het scherm en is je account geregistreerd. Is er iets mis? Kies voor handmatige validatie en onze helpdeskmedewerkers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u nog vragen over de beveiliging van uw gegevens? Download onze whitepaper of neem contact met ons op.

STAP 7

Vink in het menupunt TOESTEMMINGEN het evenement aan waartoe je graag toegang wenst. Op deze manier worden jouw gegevens gebruikt bij de toegang en kan je gebruikmaken van PeopleFlows voor toegang te krijgen tot je evenement of locatie.