Hoe zit het met al die mensen die van eender waar komen?

Oké, je neemt de beslissing om de toegangscontrole van PeopleFlow te gebruiken, maar hoe zit het met al die communicatie? Je hebt immers te maken met bezoekers van over de hele wereld, sommigen zijn niet gevaccineerd, anderen hebben een verouderde test. Sommige hebben een ‘QR-code’ die niet Europees is… zucht…

Hoe ga je daarmee om? Onderstaand overzicht helpt je de scenario’s in kaart te brengen en ons team helpt je graag bij de uitvoering ervan!

En ter herinnering de link naar onze Fast Lane applicatie en de stappen die een bezoeker moet doorlopen voor het evenement.

Definieer je bezoekers

Als je internationale bezoekers hebt, is het een hele kunst om te weten wat je moet doen, vooral hoe PeopleFlows in je operationele flow past en je leven een beetje makkelijker maakt.

We definiëren 2 hoofdcategorieën in de mensenstromen.

  1. Bezoekers met een geldige EU DCC QR-code
  2. Bezoekers zonder geldige EU DCC QR-code (Mensen van buiten de EU of mensen die niet zijn ingeënt of geen recente negatieve test hebben)
Geldige EU QR-Code
Bezoekers in deze categorie hebben een geldige "QR-code".
Hun toegang
NON-EU burgers & Last minute tests
Deze bezoekers hebben geen EU QR-code en hebben deze nodig om het evenement te betreden.
Hun toegang

Wat PeopleFlows voor jou kan doen!

Het is ook gewoon te veel voor een organisatie om rekening mee te houden. Zoals je op onze website kunt zien, zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van mensenstromen van A tot Z. In dit specifieke geval beantwoorden wij je vragen over de CoronaCheck (Nederland), testen op locatie en vooral zorgen voor zo min mogelijk overlast .

Samengevat nemen wij u met ons team het volgende uit handen:

  1. PeopleFlows toegangscontrole inclusief EU DCC QR code check op basis van gezichtsherkenning en pre-registratie van uw bezoekers.
  2. Coördinatie op locatie die zorgt voor een correcte uitvoering van de CoronaCheck check voor wie geen gebruik maakt van de Fast Lane op basis van PeopleFlows gezichtsherkenning.
  3. Faciliteren en coördineren van Covd-19 tests op locatie.